Win Suxx

Ezen a blogon a windows által gyártott hülye üzenetek, és egyéb windowsos dolgok lesznek elérhetők. Küldjetek fényképeket, videókat, programokat, bármit! Elérhetőség: koczkahun@gmail.com

Információk rólad

IP

Látogatók

counter

Utolsó kommentek

  • : @PIZZADOX: ááá....nincs.... (2010.07.21. 10:21) A szavazás eredménye
  • : meg még más embereknek is. (2009.12.09. 15:09) Idegbeteg
  • : Oké.Majd megmondom freddyD-nek hogy reklámozza a WinSuxx-ot a kommentnél.Küldtem e-mailt. (2009.12.09. 15:08) Idegbeteg
  • Xtr3m3 Sp00f3r: @PIZZADOX: küldj egy emailt a címemre, aztán keresünk kapcsolatformát (2009.12.08. 19:51) Idegbeteg
  • : @Xtr3m3 Sp00f3r: te meg én vagyunk akik benéznek az oldalra?én mindennap benézek.kell kép?az utols... (2009.12.08. 11:45) Idegbeteg
  • Utolsó 20

Az IE 7 história

2008.07.12. 16:19 :: Xtr3m3 Sp00f3r

Ezt az összeállítást
KRiSTóF
küldte be az oldalra.

Az IE 7 ben található hibák, képekkel, szöveggel.
A szöveg tőle van idézve.

Az elején láthatunk egy Windows Live Messenger, és egy Vista Defragmenter hibát is.

(Eszközök/Beállítások/Üzenetek fül "Az egyes partn4erek egymás után érkező üzeneteinek csoportosítása")

  

"A művelet néhány percet is igényve vehet."

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A program névjegyén a Rendszerinformáció gomb felirata nem jelenik meg teljesen, a szó vége nem látszik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Internetbeállítások menüpontban helytelenül szerepel egy opció. ("Személyre szabott kedvencek menü engedélyezése") Nagybetűvel írják a Kedvencek menüt, sajnálatos módon itt kisbetűvel szerepel, pedig nagybetűvel kellett volna írni.

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Előzmények ablaknál szerepel egy hibás bejegyzés: "Sajtgp". Ez az elem nem nyitható meg. Szerepel helyesen is, ez működőképes. ("Sajátgép")
 

 

 

 

 

 



 

A Kedvencek központ-ban találjuk a Hírcsatornák-at, itt tárolhatjuk az RSS-csatornákat, amelyekre feliratkoztunk. Ha figyelmesen nézzük, akkor a csatorna mellett megjelenő szövegbuborékban az új frissítések száma angol nyelven jelenik meg.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




 

Ismételten kisbetűvel fordul elő a "kedvenc" szó, a Kedvencek rendezése ablakban. Amikor az ablak tartalma nem töltődött be teljesen, akkor lehet felfedezni a kisbetűs előfordulást.
 

 

 




 

A hiba a következő úton kerül elő: "Hozzáadás a Kedvencekhez/Új mappa/Létrehozás - helye". Valamilyen megmagyarázhatatlan okból odakerült egy kötőjel, teljesen feleslegesen. Furcsamód a Hírcsatornák esetében nem követték el ezt a hibát.
 

 

 

 

 

 

 

 

 




 

Az angol változatban, mint a magyar fordításban is, az "Asztal" nevét nagybetűvel szokták írni, sajnos itt nem sikerült a hagyománynak eleget tenni. Hibásan szerepel a "Fájl/Küldés/Parancsikon az asztalra" menüpontban, nagybetűvel kellett volna írni az "Asztalra" szót.

 

 

 

 

 




 

 

 






 

Hasonlóan, a "Kedvencek" szót is nagybetűvel írják, most nem sikerült minden esetben. Ha egy lapot veszünk fel, akkor a következő szöveg jelenik meg: "Weblap felvétele a kedvencek közé. [...]". Ha lapcsoportot veszünk fel, akkor a következő szöveg látható: "Az ablakban megnyitott lapok hozzáadása a kedvencekhez. [...]". Világosan látszik, hogy az aláhúzott szavakat minden környezetben nagybetűvel kellett volna írni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 



 

Az Internetbeállítások közt találhatjuk meg ezt a hibásan írt opciót. A "Képek automatikus átméretezés;nek engedélyezése" opcióban feltűnt, hogy a ; jel helyett é betűt kellett volna írni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

Ugyancsak az Internetbeállítások közt találhatjuk meg a mostani hibát is. Ez pedig a következő: "Az előzmények és a kedvencek nem használt mappáinak bezárása". A sok helyen előforduló Kedvencek és az Előzmények szó egyaránt kisbetűvel kezdődik. Felmerült bennem már az az érzés is, hogy esetleg szándékosan írják így, noha tudják, hogy "hagyományosan" nagybetűvel írandó lenne.

 

 

 

 


 

 

 


 

Talán kevesek használják az Importálás és exportálás... funkciót, de ha valaki végigcsinálja a varázslót, akkor észreveheti, hogy a legvégén egy hibás párbeszédablak bukkan fel. Ha importál, akkor a következő szöveggel: "Sikeresen importált kedvencek".
Exportálás esetén pedig a következő: "Sikeresen exportált kedvencek".
Mint az előző esetekben, itt is fel kéne, hogy tűnjön, hogy a Kedvencek szót ismét kisbetűvel írták. Lehet, hogy ez a sorozatos hiba egyfajta hagyománytörés következtében fordul elő. (Lásd: asztal, előzmények, kedvencek...)

 

 

 

 

 




 

A most bemutatott hiba viszont biztos, hogy nem ilyen jellegű. A Böngészési előzmények törlésekor, azaz a folyamat során megjelenő párbeszédablak szintén hibás. A fejlécen megjelenő szöveg nem teljes, a vége nem látható. A "Várjon, amíg megtörténik a böngészési előzmények tö" üzenetfejléc jelenik meg, feltételezhetően az üzenet pedig "Várjon, amíg megtörténik a böngészési előzmények törlése" , esetleg még a "..."-ot is odaírhatták a készítők, párbeszédablak lévén. (Megjegyzés: ez utóbbi hiba csak a Windows Vista operációs rendszerrel járó Internet Explorer 7-es program velejárója, az ingyenes, XP rendszer alá írt változatban ez nem szerepel.)
 

 

Köszönjük Kristófnak a beküldött anyagot!

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://winsuxx.blog.hu/api/trackback/id/tr23565096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blackhawk · http://roflnet.blog.hu/ 2008.07.13. 13:13:46

Szép kis gyűjtemény, de sztem a nagybetűvel írandók nem tekinthető hibának mivel mindenütt így van, ha csak egy helyen lenne akkor oké...

Blackhawk · http://roflnet.blog.hu/ 2008.07.13. 16:39:09

nah mivan? én járok ide a legsűrűbben?:D

Ben47 2008.07.14. 15:17:55

Azthiszem Blackhawk, hogy igen, de én is szinte mindennap nézem, csak nem sokszor írok!

XY 2008.07.14. 20:27:47

Nekem nagyon bejött az a sajtgép :)De nekem valamiért ezek a hibák nincsenek benne.

hgabor 2008.07.14. 21:54:09

ti télleg naon hülyék vagytok!! a Windows sokkal jobb mint a linux és kész. a linuxban is annyi hibát lehetne találni...

Xtr3m3 Sp00f3r · http://winsuxx.blog.hu 2008.07.15. 10:23:50

hgabor

1. ki beszélt a linuxról?
2. ha már téma, akkor felvilágosítalak, hogy a linux kernel('Drájverek') szinten nagyon rég lekörözte a vindóz hárompont egytől kezdve a vindóz hét-ig, desktop terén pedig még mindig nem tudtak olyat alkotni, mint a linux.
3. bill gécnek soha nem írt bele egy bitet sem a vindózba, programozni se tud a mai napig sem. a dos-t is csak ellopták, és lebutították.

XY

nekem megvannak ezek a hibák

Blackhawk

A kedvenceken én is gondolkozom, hogy van ahol csak "Gyűjtőnévként" említi.

Xtr3m3 Sp00f3r · http://winsuxx.blog.hu 2008.07.15. 10:26:04

hgabor {%ReLoAdEd%}

visszatérve: találj hibákat nyugodtan a linuxban, küldd el, ki fogom tenni. mellesleg arra, hogy a Windows sokkal jobb, csak annyit mondok, hogy maga billgéc is bevallja, hogy egy szar. de erről mindjárt írok neked egy postot is.

hgabor 2008.07.15. 10:35:20

jól van vicc volt csak kiváncsi voltam a reakciókra!!
bocsánat emberek

hgabor 2008.07.15. 10:36:05

amúgy nekem sincsenek meg ezek

kajla · http://kajla.eu 2008.07.23. 14:01:05

Ez eröltetett!!!!
Most mert kis betűvel kezdik a kedvencek, NA BUMMM szarnátok le!!!
AZ NEM HIBA!!!

_KeX_ 2008.08.10. 19:11:28

elején még xp-van aztán meg vista...
nem hiba csak ugy feltűnt :D

Sarg3 2008.08.26. 12:27:51

Nem tom,nekem IE7-em van,és semmi bajom nincs vele,meg a windowszommal se :)

xyzxyz 2008.10.10. 16:31:14

ezeken a kedvenceken nem kéne ennyit rágódni
süti beállítások módosítása